Nirom Folie voor meer privacy

Met een druk op de knop meer privacy in je kantoor.

Bereken de prijs voor jouw Nirom Folie

Geef de hoogte, breedte en het aantal ramen aan en bereken vrijblijvend de prijs van jouw Nirom Folie, dé raam folie waarbij je met een druk op de knop meer privacy kan krijgen in jouw kantoor.

1
Hoogte Hoogte
Breedte Breedte
Aantal ramen Aantal ramen
Dealer worden van Nirom Folie? Klik hier voor meer informatie.

Wat is Nirom Folie?

Smart folie is de volksnaam voor de technische naam PDLC ( Polymer Dispersed Liquid Crystal). Deze folie is de raam verduistering van de toekomst, de folie wordt bevestigd op een raam of andere transparante oppervlakken. Na dat de folie is geplakt wordt de boven of zijkant verbonden met elektriciteit, hierna kan de gebruiker de folie aan of uit schakelen en kiezen tussen ondoorzichtig en transparant. Zo heeft u op elk moment van de dag de controle over uw privacy. De smart folie kan worden bevestigd op uw lichtschakelaars, op draadloze handhelds en tegenwoordig bij Nirom zelfs op uw Google Home!

De voordelen van Nirom Folie

Privacy on Demand
Dankzij de Nirom Smart Folie kan je er zelf voor kiezen of het glas in je werkomgeving transparant, of afgeschermd is.

Een druk op de knop
De smart folie kan worden bevestigd op uw lichtschakelaars, op draadloze handhelds en tegenwoordig bij Nirom zelfs op uw Google Home!
Behoud natuurlijk zonlicht
U ruimte afsluiten van de buitenwereld maar natuurlijk zonlicht behouden? Het kan met de Nirom Smart Folie!

Hoe monteert u smart folie?

U vult bij ons op de site uw gewenste maat en specificaties in, en wij sturen één of meerdere vellen op voor uw ruiten. Deze kunt u dan bevestigen op uw ruit en aansluiten op uw stroomtoevoer.

Bij elke levering leveren wij instructie stappen met plaatjes en tips. Heeft u geen zin of tijd om deze folie zelf te monteren? Vraagt u dan naar een van onze installateurs die deze folie graag voor u aansluiten!

Hoe werkt smart-folie

Smart Folie is een gelaagd folieproduct dat bestaat uit Polymer Dispersed Liquid Crystal (PDLC) – folie tussen twee lagen folie en twee geleidende tussenlagen in. Tussen die lagen zitten vloeibare kristaldelen die zichzelf herpositioneren onder invloed van elektriciteit. Hierdoor ontstaat er een transparante oppervlakte waar je doorheen kunt kijken. Schakelt u de stroom uit, dan nemen de PDLC-deeltjes weer een ongeordende positie in, waardoor de folie (en dus het glas) weer ondoorzichtig wordt en je er niet meer doorheen kunt kijken.

Nirom Folie bij jou op kantoor?

Wil jij ook meer privacy in jouw werkomgeving? Smart Folie kan de oplossing zijn voor jou! Vul snel onze calculator in en ontdek de mogelijkheden.